La UD Alzira és cuer en perdre els dos primers partits de lliga

0
140

La UD Alzira és el cuer del grup III de la 2ª divisió RFEF, en no haver puntuar després de disputades les dos primeres jornades de lliga. Si el primer partit va eixir derrotat de Badalona (1-0), ahir ho feia a l’estadi Lluís Suñer Picó contra El Prat per 1 gol a 2.

El conjunt català s’avançá al minut 4 de joc amb un gol de Salvans, finalitzant la primera part amb advantatge visitant. A la represa en el minut 58 Marenyà feia l’empat per als blaugranes però l’alegria es durà ben poc als locals donat que un minut després, de nou Salvans anotà el gol definitiu per a la victòria visitant aprofitant una indecissió de la defensa i guardameta local.

En la pròxima jornada la UD Alzira té una visita complicada a Barcelona on s’enfrontarà al líder del grup l’Espanyol B.