Importants companyies europees de circ participaran en Art al Carrer d’Alzira

0
739
Cartell de les Jornades de la Il.lustració de l’artista Xavier Montsalvatje

Al voltant de 30 espectacles de música, dansa, circ i teatre podran gaudir els espectadors d’Art al Carrer, festival que tornarà a Alzira els pròxims dies 23 i 24 de setembre. A l’edició d’enguany cal destacar la participació «d’importants companyies europees amb espectacles de circ» segons el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

La plaça Major, el barri de la Vila, el parc Pere Crespí i enguany també a les portes del centenari Gran Teatre, seran els escenaris de les nombroses representacions d’este ja consolidat festival.

Pel que fa a les Jornades de la Il.lustració enguany la protagonista serà la ceràmica, mentre «la novetat és un racó de literari amb una fireta d’editors amb tallers per a xiquets i xiquetes a l’aire lliure», manifesta Aranda. L’original cartell és de l’artista Xavier Monsalvatje.

La regidoria de Cultura convida als alzirenys i a la resta de la comarca a «disfrutar de l’art i la proximitat amb els artistes» en la nova edició d’Art al Carrer. L’any passat el mal oratge va suspendre una part dels espectacles programats.