Clara Aledón: «No puc garantir que acabaré la legislatura en el grup de Ciutadans»

0
574
La candidatura completa de Ciutadans a Alzira en la última campanya electoral

La regidora de la corporació municipal d’Alzira, Clara Aledón, podria passar al Grup Mixt, en breu, a tenor del que ha avançat a Riberaexpress,»no puc garantir que acabaré la legislatura amb el Grup Municipal de Ciutadans».

Declaració que be a confirmar el que manifestà recentment, a este mitjà digital, el portaveu de Cs, Miguel Vidal, «És fàcil que no hi haja candidatura de Ciudadanos als pròxims comicis municipals d’Alzira». És a dir la pròxima descomposició, també a nivell local, de la formació taronja, després la pèrdua de tots els escons autonòmics que tenia tant a Castella-Lleó com a Andalucia.

Cal recordar que el col.lectiu de la formació Indepents per Alzira, que s’integrà en Ciutadans abans les últimes eleccions municipals, no va tardar en trencar amb els dirigents locals de Cs.

Aledón justifica les seues declaracions en que «Ciudadanos no és el partit dels inicis amb Albert Rivera, els seus principis fundacionals han canviat molt«. I afegix que, pel moment no puc aclarir res més, no és el moment procesal oportú» manifesta irònicament la jove lletrada alzirenya, a la que alguns companys de consistori la situen «molt pròxima a Vox».

Ara bé la regidora taronja diferencia el Ciutadans nacional del local; «a nivell d’Alzira Miguel i jo tenim bona sintonia i continuem treballant pel poble i fins que acabe la legislatura el nostre color serà Alzira». A este respecte insistix Clara Aledón en que «tinc una responsabilitat amb la gent que ha confiat amb nosaltres i no vaig a trair a la gent que ens ha votat». I remarca «les idees nostres son les mateixes que quan entrarem a l’Ajuntament d’Alzira, però a nivell nacional, actualment Cs no té res a vore amb el partit que començà la legislatura».