Sergi Canet d’Alzira gerent del Toro Bar de Zürich també participa en el Concurs de Sueca

0
2032
El Toro Bar es troba en Zürich centre bancari i financer de Suïssa que supera els 400.000 habitants

Un tercer xef de la Ribera, en concret l’alzireny, Sergi Canet, del Toro Bar de Zürich, participarà també en la 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana que es celebrarà este diumenge a Sueca.

S’afegix així als restaurants Ca Tomás d’Alzira i Valhalla d’Algemesí que es troben entre els 42 participants de dotze països que opten a cuinar la «millor paella del món» en el certamen suecà gastronòmic suecà, un dels més més reconeguts a nivell internacional.

Canet, de 47 anys, porta més de 10 anys fent events privats i per grans empreses de renom internacional que confien amb ell i el seu soci, el gallec Claudio González, «per fer festes de la nostra terra». Regenten, a més el Toro Bar de Zürich «on fem tot tipus de paelles, montaditos,pintxos, en definitiva productes gastronòmics tìpics valencians i espanyols amb els que fem sentir als suïssos que esta ací un poc de lo nostre, i la veritat és que ens hem convertit en una referència en tota la Suïssa», explica el cuiner d’Alzira a Riberaexpress. Un professional molt il.lusionat que tractarà este diumenge de ser profeta en la seua terra.