Recta final per a la millora de la mobilitat a la zona nord d’Alzira

0
804

Les obres per a millorar la mobilitat a la zona nord d’Alzira finalitzaran abans que acabe setembre

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat i Urbanisme, Sara Garés, han visitat hui les obres de desdoblament del carrer d’Entre Naranjos, que avancen a bon ritme i que previsiblement finalitzen abans que acabe setembre.

 

L’objectiu de la remodelació és millorar la circulació per als vehicles i evitar l’accés al nucli urbà a través de l’avinguda de la Llibertat i donar accés directe a la CV-43 a través del nou ramal i, alhora, descongestionar el trànsit en la redona de les Fulles.

Fluïdesa al trànsit

Segons declara la regidora de Seguretat i Urbanisme, Sara Garés, «les obres s’han desenvolupat segons el projecte, amb un vial amb una secció folgada i que tindrà il·luminació per a garantir més seguretat. A finals de setembre finalitzaran els treballs i serà quan s’informarà a la ciutadania com s’estructurarà el trànsit de la zona».

 

L’alcalde declara «férem un estudi del trànsit de la zona i consideràrem que calia fer l’esforç municipal per a donar més fluïdesa al trànsit de la redona i, dins de les possibilitats, estes obres són la millor opció. Quasi a punt de finalitzar les obres, ens reafirmem que serà una inversió ben realitzada per a facilitar la mobilitat en una de les zones d’Alzira més concorregudes».