Ca Tomás d’Alzira i Valhalla d’Algemesí aspiren a cuinar la millor paella del món a Sueca

0
1177

Els restaurants Ca Tomás d’Alzira i Valhalla d’Algemesí es troben entre els 42 participants de dotze països que opten a cuinar la «millor paella del món» en la 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que es prepara per a oferir el pròxim diumenge dia 11 al Passeig de l’Estació un dels certamens gastronòmics més reconeguts a nivell internacional.

Tots els participants

Per part seua, els concursants de la Comunitat Valenciana seran: Restaurant Mornell (El Palmar, València), Vernetta Restaurant (València), Restaurant Casa Macario (Tavernes de Valldigna, València), Fonda El Molino (València), Venda Sant Jordi (Alcoi, Alacant), Xef Amadeo (Platja de Gandia,València), Restaurant Setaigües (Siete Aguas, València), Restaurant Valhalla (Algemesí, València), Restaurant El Mosaic (Meliana, València), Goya Gallery Restaurant (València), Restaurant Ca Tomás (Alzira, València), Restaurant Casa Granero (Serra, València), Restaurant Al Gra (La Cañada, Paterna, València) i Restaurant Enboga-Bar, València.

Procedents de diverses comunitats autònomes acudiran: Restaurant La Ula (Hotel Santa Eulalia) (Puertollano, Ciudad Real), Restaurant El Moll del Barri Pesquer (Santander, Cantàbria), Restaurant Atlàntic 57 (la Corunya), L’Aixeteria Gastrobar (Puerto de la Cruz, Tenerife), Fonda El Floc (*Palmones, Els Barris, Cadis), En Blanko Taverna (Pinte, Madrid), Restaurant Catedral Hotel Palacio de la Marquesa (Terol), Restaurant La Basílica (Candelaria, Tenerife), Taverna i Arrossos «El Pont» (Palma), *Restaurant l’*Arròs (Deltebre, Delta de l’Ebre), Restaurant Makkila (Madrid), Restaurant Fandango (És Pujol, Formentera) i Restaurant Gust Sevilla (Sevilla).

Pel que respecta a la participació internacional, la nòmina de participants és la següent: Tasty Paella (Texas, els EUA), La Solórzano (Puerto Rico), Bornheimer Ratskeller (Frankfurt Am Main, Alemanya), Toro Bar (Zürich, Suïssa) del xef d’Alzira Sergi Canet, Casa Paella LTD (Diamond *Harbour, Canterbury, Nova Zelanda), Tapes Revolution Restaurants (Anglaterra), Ajuda a pujar (Osaka, el Japó), Restaurant Little Spain (Yeonheedong, Seül, Corea), Crocus Serveis Gastronòmics (Guadalupe, Zacatecas, Mèxic), Simply Spanish (*South Melbourne, Austràlia), Curie’s Servei d’àpats Group (Bell Gardens, Califòrnia, els EUA) i Paella & Gurmet, (Le Touquet Paris plage, França).