Miguel Vidal:»És fàcil que no hi haja candidatura de Ciutadans a Alzira»

0
476

A finals d’este mes de setembre o principi d’octubre els militants de l’agrupació local de Ciutadans decidiran si presentaran o no una candidatura a les pròximes eleccions municipals d’Alzira.

L’actual portaveu i cap de llista dels anteriors comicis, Miguel Vidal, ha manifestat a Riberaexpress que «més no que sí» respecte a la possibilitat de tornar a encapçalar la llista local de la formació taronja.

Vidal fa alusió a motius personals «tinc dos nanos de curta edat», i també polítics «fan falta 40 o 50 persones que ens donen suport i treballen per a les pròximes eleccions». Per aixó considera que «És fàcil que no hi haja cap candidat i per tant que Cs no presente cap candidatura a Alzira».

De totes formes no tanca totalment la porta, «estem ara en periode de prova, no ho tinc clar del tot però està molt complicat».

Sens dubte els últims revessos patits pel partit d’Inés Arrimadas a les autonòmiques de Castella-Lleó i d’Andalucia pesen sobre la decissió final de la versió alzirenya de Ciutadans que va obtindre dos regidors en els anteriors comicis locals, Miguel Vidal i Clara Aledón.