Recupera el teu cabell a la Unitat Capil.lar d’Affidea-Clínica Tecma

0
112

Coneix com recuperar el teu cabell amb aquests dos serveis de la Unitat Capil·lar de Affidea-Clínica Tecma

 

  • El centre ofereix la Mesoteràpia i el Trasplantament Capil·lar amb el diagnòstic mèdic del doctor Ignacio Rodríguez i la doctora Daniela Camargo

 

 

Setembre ja és ací i amb ell arriba el moment de cuidar el teu cabell de nou després de les vacances d’estiu. El clor de les piscines o la radiació solar poden haver castigat el teu pèl, per la qual cosa t’oferim dos serveis de Medicina Capil·lar de la mà dels millors professionals.

 

Mesoteràpia Capil·lar

 

En primer lloc, trobem la Mesoteràpia Capil·lar amb una consulta especialitzada amb la doctora Daniela Camargo. Així que si notes que el teu pèl està apagat i sense lluentor aquesta és una de les millors opcions.

 

  • Quins beneficis aporta? Es tracta d’un tractament preventiu i regeneratiu. Enforteix la qualitat i textura del cabell, augmentant la seua abundància i gruix. Per això, es redueix la pèrdua de pèl i aconsegueix estimular el creixement del cabell (incideix en el cicle de creixement).
  • En què consisteix? Consisteix en una bioestimulació capil·lar mitjançant microinjeccions indolores i ràpides. S’aplica en la zona afectada a través de diferents agents actius o medicaments.

 

D’aquesta manera, amb la Mesoteràpia Capil·lar, aconseguim una revitalització del fol·licle pilós, activant el seu cicle de creixement i inhibint la caiguda del cabell. És un tractament senzill i ràpid que no requereix de cap mena de preparació prèvia per part del pacient.

 

Trasplantament Capil·lar

 

Sabies que també realitzem trasplantaments capil·lars en el nostre quiròfan? Si el que prefereixes és recórrer a l’empelt de pèl, en la clínica comptem amb aquest servei de la mà del doctor Ignacio Rodríguez. Un especialista amb una llarga experiència i que sol tractar a homes entre 25 i 45 anys.

 

Per això, el trasplantament capil·lar és un procediment de cirurgia menor que permet implantar cabell del propi pacient en les àrees que han perdut densitat capil·lar de manera irreversible.

 

  • Diagnòstic especialitzat i digitalitzat (Trichoscan): Aquest tractament analitzarà prèviament el grau d’alopècia per a determinar si el candidat és òptim per a l’empelt capil·lar.
  • Seguiment: es realitza amb anestèsia local i no requereix hospitalització. Tant abans com després del procés es farà un seguiment.

 

Una primera visita amb el doctor Ignacio Rodríguez serà gratuïta per a avaluar les necessitats del pacient.

 

Recomanem consultar als professionals mèdics abans de l’elecció de qualsevol tractament. Informa’t i demana cita prèvia al 671 50 70 39. Estem amb tu els 365 dies de l’any.