Cs Alzira demana que s’agilitze l’ús dels centres escolars pels clubs esportius

0
115

     • Vidal: “No s’entén que una cosa previsible i sol·licitat des de juliol encara no s’hi haja tramitat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha reclamat que “s’agilitzen els tràmits perquè els clubs esportius puguen fer ús de les instal·lacions dels centres escolars públics”. “Esperem que es faça amb la màxima celeritat perquè els equips no poden començar la pretemporada en condicions”, ha advertit.

Segons Vidal, “la sol·licitud per a l’ús d’aquestes pistes s’havia fet al juliol”. En el mateix sentit, ha destacat, “és un procediment que es repeteix tots els anys i que l’ajuntament hauria de tindre previst”.

A més, el regidor de la formació taronja ha demanat que “mentre es tramita la burocràcia pertinent, l’ajuntament col·loque les porteries en el recinte firal”. “Almenys, d’aquesta manera, si així ho decideixen els clubs, poden entrenar-se allí en condicions dignes”, ha esgrimit.