El Jimbee Cartagena guanya el VI Trofeu Beteta davant un bon Alzira FS

0
178
L’alcalde, el regidor d’Esports i el president de l’Alzira FS amb representants d’ADELA CV
Una jugada del competit encontre disputat al Palau Municipal d’Esports

Últim encontre de pretemporada al Palau d’Esports en el que l’Alzira FS ha perdut en els minuts finals de l’encontre (1-3) davant el Jimbee Cartagena de la 1ª Divisió que a’ha adjudicat la secta edició del Trofeu Juan Beteta. Al descans s’arribà amb empat a 1 gol.

Enj els prolegòmens de l’encontre fou homenatjat l’exàrbitre nacional de futbol sala Juan Beteta, i la recaptació solidària ha estat per a l’Associació Valenciana d’esclerosi lateral amiotròfica.

Pel que fa al partit disputat a 15 dies de l’inici de la lliga al propi Palau contra el Leganés, el Family Cash Alzira ha estat molt seriòs, especialment en defensa i li ha ficat les coses ben difícils al Cartagena que ha guanyat el trofeu en els últims quatre minuts de l’encontre.

S’avançaren els alumnes de Braulio Correal en el minut 7 mitjançant una excel.lent jugada personal de Carlitos. Igualà el Jimbee a un minut del descans amb un xut creuat de Jesús. En el minut 36 desfeia l’igualada Lucao, mentre Rocha feia el definitu 1-3 en el 38.

L’Alzira FS culminarà la pretemporada el pròxim dissabte en Castelló davant el Bisontes.