Alzira comença els treballs d’enderrocament de l’hort ubicat en el canal Interceptor

0
1344
L’hort es troba en un cantó dels camins de Pescadors i l’Arena

Les obres del Canal Interceptor d’Alzira s’han représ esta setmana amb l’inici de l’enderrocament de l’hort ubicat al cantó del camí dels Pescadors amb el camí de l’Arena. Este hort abandonat, fa anys, es troba en la mateixa vorera del canal i tot just en la trajectòria del carril per a bicis i vianants que anirà paral.lel al canal.

Els treballs han estat parat al llarg de tot l’estiu en estar pendent l’Ajuntament alzireny d’aconseguir l’autorització d’Iberdrola per procedir a la retirada d’una torre de llum que impedix la continuitat d’esta infraestructura hidràulica que connectarà amb el canal de les Basses en la rotonda de la CV-50.

A més es troba afectat per la conducció de gas que passa per les rodalies del barranc Fosc, tot i que segons fonts municipals «és més urgent canviar d’ubicació de la torre d’Iberdrola».

Este canal, de 760 metres de llargària, destà destinat a interceptar les aigües pluvials dels canals Estrella, Fosc, Gracia Maria i Arena per evitar les inundacions dels barris de l’Alquenència, Venècia i Nova Alzira.