Carla Cebrián, candidata de Compromís a l’alcaldia de Carlet

0
228

 

Ahir 30 d’agost va tindre lloc una Assemblea extraordinària de Compromís Carlet on va ser triada Carla Cebrián com a cap de llista de la formació valencianista, per unanimitat, per a les properes eleccions municipals de 2023.

 

Carla Cebrián (Carlet, 1992) és graduada en Pedagogia per la Universitat de València i va estudiar també el màster en Acció Social i Educativa i el màster de Professorat d’Educació Secundària. Actualment treballa com a orientadora educativa a l’ensenyament públic. A les eleccions de 2019 va entrar com a regidora de Compromís a l’Ajuntament de Carlet i des l’aleshores està al cap de les delegacions de Dona i Igualtat, Educació, Biblioteca i Foment Lector. Així mateix, és membre de l’executiva comarcal de Joves PV des de l’any 2021 i, a més, des del darrers congrés jove comarcal, va ser triada secretària d’organització.

En el seu discurs de presentació de candidatura, Carla Cebrián va dir davant els militants i simpatitzants que “no podem acomodar-nos en la gestió, hem de tornar als carrers. Hem d’avaluar allò que hem aconseguit en els darrers vuit anys al govern i ser crítics, vore els encerts i identificar allò que queda pendent”. Cebrián va agrair el suport rebut a l’assemblea, especialment del regidors, i va tindre paraules de reconeixement amb els seus companys al govern municipal. Carla Cebrián també ha remarcat que “les portes de Compromís estan obertes a totes les persones que vullguen treballar en el nostre projecte per a Carlet”.

Com a regidora en la present legislatura, Carla Cebrián ha liderat projectes significatius com ara el Pla de millora de centres educatius ––pla edificant del col·legi Juan Vicente Mora, gimnàs i millora del col·legi Sant Bernat, millores en la FPA, etc.––, així com importants accions en l’àrea de Dona i Igualtat com ara el desenvolupament del pla d’igualtat municipal i aconseguir un agent d’igualtat per a Carlet.

Des de Compromís Carlet, el seu secretari local, Sergi Doménech, ha donat les gràcies a Carla Cebrián “per un gest generós i valent” i ha senyalat que Compromís Carlet “volem tornar a liderar el pròxim cicle polític i, per això, hem de seguir transformant la nostra societat i hem de donar pas a noves formes d’entendre la política, a una nova generació més jove, preparada, amb experiència de govern però amb sentit crític per assumir els nous reptes.”