Les goteres es resistixen a abandonar el Palau d’Esports d’Alzira

0
305
Les goteres afecten al parquet d’esta banda de la canxa

Els 16 l/m2 caiguts en poc de temps el passat divendres a Alzira va provocar de nou l,aparició de les temudes goteres al sostre del Palau d’Esports tot i les obres de millora realitzades al llarg del passat mes de juliol en el seu sostre.

Treballadors del Departament Municipal d’Esports secaren el parquet i ficaren, ràpidament, lones impermeables en la pista per tal de conservar el delicat sòl i que estiguera en condicions per a l’encontre amistòs de futbol sala del dissabte entre l’Alzitra FS i el Bisontes Caselló.

«Una part important del sostre del Palau s’ha tractat i impermeabilitzat, ara queden menys filtracions que estan localitzades» expliquen a Riberaexpress tècnics d’esta àrea municipal.

El Palau ja supera els 32 anys

Les goteres afectaren a bona part de la banda paral.lela a la tribuna xicoteta del Palau. «Estem intentant donar una solució a este problema però no és fàcil perquè es coneix on cau però d’on procedix l’aigua». Des de Esports asseguren que «estem pagant la falta de manteniment durant molts anys«. Un Palau que va ser inaugurat en maig de l’any 1990, amb capacitat per a prop de 3.000 espectadors i que ja suma més de 32 anys de vida.

Els treballs realitzats, fa tan sols un mes, consistiren en l’aplicació de poliuretans anti gotera i projectat de suro que crea una capa de protecció tèrmica. Amb esta intervenció de la coberta s’amplia la zona d’aplicació d’este material i cobreix totalment l’espai que ocupa la pista de joc a esta instal·lació esportiva, per tractar d’evitar així les goteres en els períodes de pluja.

Son diversos els clubs que utilitzen esta instal.lació esportiva en la que entrena i juga el Family Cash Alzira de la 2ª Divisió Nacional, per lo que es fa molt necessària trobar la solució definitiva a les filtracions d’aigua, donat que podria afectar i fins i tot suspendre un partit de lliga cas de disputar-se durant un dia de pluja.