Agost s’acomiada a la Ribera amb màximes superiors als 35º

0
685

 

Dimecres serà un dia insegur i molt càlid al litoral. Ja durant el matí tindrem núvols al nord, amb risc de ruixats i tronades, que aniran a més a partir de la segona meitat del dia. També són probables ruixats i tempestes a les comarques d’Alacant i sud del golf de València. Les temperatures pujaran de forma considerable al litoral, mentre que a la resta es mantindran sense canvis. El vent bufarà de llebeig i migjorn, moderat al centre i sud.

Dijous començaran a baixar les temperatures, però encara farà molta calor, amb màximes de 33 °C a 35 °C a l’interior central i sud. El vent girarà a llevant i gregal i tindrem intervals de núvols arreu del territori. S’esperen ruixats al nord i de vesprada també en cauran a les comarques del nord d’Alacant. La mar es picarà.

Temperatures semblants divendres en una nova jornada inestable al nord, on els núvols seran abundants i cauran ruixats i tronades. Intervals de núvols a la resta del territori, amb més sol com més al sud. De vesprada també creixeran núvols en àrees del Comtat i l’Alcoià, però difícilment deixaran precipitació.

À PUNT