Fontana: «L’Alzira FS no renuncia a res encara que tots els equips s’han reforçat»

0
284

Amb 700 socis el club ja supera la massa social de la temporada anterior

Volem il.lusionar a la gent, consolidar el projecte i que el Palau siga un fortí

L’augment d’aficionats reporta nous patrocinadors

 

La venda de passes va venta en popa i a hores d’ara l’Alzira FS ja compta amb 700 socis davant els 650 de la temporada anterior. El seu president Vicent Fontana està convençut que «arribaren als 1.000», davant l’eufòria dels aficionats que visqueren la última lliga un emocionant play off d’ascens, quedan l’equip riberenc a 40 minuts de la 1ª Divisió.

Fontana considera «factible» que l’equip de Braulio Correal es classifique de nou entre els cinc primers, però avisa que «tots els equips s’han reforçat» qüestió que dificulta les aspiracions locals. Ara bé el màxim objectiu de la directiva del Family Cash Alzira «és il.lusionar a la gent i consolidar el projecte, encara que si posa a tir el play off no renunciarem a res».

Els dirigents alzirenys es miren en l’espill del Valdepeñas Albali de la 1ª Divisió, una ciutat un poc més menuda que Alzira que es troba en la màxima categoria i compta amb 1.300 socis. Precissament el conjunt vinater serà demà dimarts el pròxim rival del Family en el tercer partit de pretemporada.

Pas important

La temporada anterior ja es va donar un pas important a l’hora d’incrementar la massa social, arribant als 2.500 espectadors en el Palau contra l’UMA Antequera, un Palau que per al president «ha de ser un fortí». I afegix que l’augment d’aficionats al futbol sala repercutix «en l’arribada de patrocinadors al club».

En el descans de l’últim encontre de pretemporada contra el Bisontes, Fontana destacava els nous reforços; Carlitos «aporta experiència», Joan Miquel «coneix els métodes de treball de Braulio», mentre Gustavao «és una incògnita però pel moment ens ha sorprés gratament». El pivot brasiler podria perdre,s, de moment el primer partit de lliga contra el Leganés donat que el club està pendent del transfer procedent de la Federació brasilera així com del visat que està tramitant, estos dies en el Ministeri de l’Interior.

Queda per avaluar Álex Naranjo, el jugador cedit pel Noia que es troba en la selecció sub 20.

Vicent Fontana, entregà, l’últim passe de l’Alzira FS a Rafa Aranda, l’artista local que decora el Palau amb murals de jugadors i de suport a l’equip que disputarà, a partir del dia 17, la seua quarta temporada consecutiva en la categoria de plata

Riberaexpress