Dos supergols de Gustavao i Peloncha igualen a l’Alzira FS amb el Bisontes (2-2)

0
57
Els Jugadors locals celebrant el golàs de Peloncha

Vibrant partit de pretemporada el viscut este migdia al Palau d’Esports que semblava més de lliga que amistòs i en el quel’Alzira FS i Bisontes Castelló han empatat a 2 gols. Al descans s’arribà amb l’encontre igualat a un gol.

Els de la Plana anaren sempre per davant a l’electrònic, s’avançaren el minut 6, mentre en el 19 una exquisita jugada del jove brasiler Gustavao igualava el marcador.

En el segon temps un rebug desafortunat de Gabri donava de nou advantatge als de Castelló. Apretaren els de Braulio Correal que estigueren millor en este segon temps i en el 35 un duríssim xut marca Peloncha suposà el 2-2 definitiu.

Carències

El Family Cash Alzira tingúe dos clares oportunitats abans d’acabar el partit per aconseguir la victòria; en el 37 Sena estabekllà el baló al pal i en el 38 un penal llançat per Carlitos era detés pel meta visitant.

El tènic alzireny manifestà al final de l’encontre que ara és el moment que «ens traguen les nostres carències al màxim», tot i disputar el partit «amb el característic cúmul de fatiga i cames cansades de pretemporada». Es mostrà convençut que la lliga «serà molt competida» i aventurà que Bisontes Castelló «serà altre rival a tindre molt en compte».