La Barraca (57 l/m2) mentre Càrcer i Sumacàrcer superen els 45 l/m2

0
2455

La tempesta d’esta vesprada que ha estat envoltada de nombrosos llampecs, rajos i trons ha descarregat 57 l/m2 a La Barraca d’Aigües Vives, 47,5 a Sumacàrcer i 46 a Càrcer, les tres estacions de la Ribera que més pluja ha registrat a la comarca.

Els han seguit els 32 l/m2 registrats a la Casella i Castelló, els 29 de Montserrat, els 20 l/m2 de Favara i La Pobla Llarga, els 15 d’Alzira, els 11 l/m2 de la platja Sant Antoni de Cullera, els 6,5 l/m2 de l’Alcúdia i només 3,6 a Carlet.

Previsió

El cap de setmana començarà amb sol i alguns núvols baixos i boires a les comarques centrals. Ràpidament, però, creixeran nuvolades i ens deixaran una vesprada de cel mig cobert, amb ruixats i tronades que es formaran a l’interior nord i avançaran cap al sud i el litoral, on arribaran de forma més desgastada. També s’esperen ruixats a la Vall d’Albaida, la Vall de Cofrents-Aiora, el Comtat i l’Alcoià. Més sol com més al sud i predomini de les brises de vesprada al litoral. Les temperatures baixaran i la majoria de les màximes estaran entre els 26 ºC i els 31 ºC.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />

Diumenge farà sol, amb algunes boires i núvols baixos a primera hora a l’interior. De vesprada tornaran a créixer núvols en zones de muntanya que poden deixar algun ruixat aïllat al nord. La nit serà més fresca que les anteriors però de dia les temperatures començaran a pujar i ja tindrem màximes de 30 ºC a 34ºC a l’interior.

Començarem la setmana amb més calor, i núvols alts durant el matí al sud. De vesprada creixeran amb més força els núvols al nord i novament parlarem d’alguns ruixats en zones de muntanya.