Alzira començarà a instal.lar el nou sostre del Fontana Mogort a primers de setembre

0
276

 

Les obres del pavelló Fontana Mogort avancen a bon ritme i es preveu que la primera setmana de setembre comencen a instal·lar-se el sostre que cobrirà esta infraestructura esportiva tan demandada i necessària per als esportistes alzirenys i alzirenyes.

Actualment està efectuant-se la neteja i preparació dels caps dels pilars existents per al muntatge de l’estructura de la coberta. També s’ha apilat tot el material metàl·lic del futur sostre que ja està al mateix pavelló.

Cal recordar que l’obra projectada ha consistit principalment en el desmuntatge i demolició dels elements que formaven l’antiga coberta típica de naus industrials amb secció en forma de dent de serra.

Acabada la fase de retirada del sostre i ferralla, s’han executat les sabates de reforç sobre la qual es col·locarà la nova estructura metàl·lica de la coberta. Els treballs finalitzaran amb el revestiment existent de la façana en l’exterior i a obres d’acabats interiors com la renovació de paviments, senyalització de les pistes esportives, pintures, il·luminació, falsos sostres i instal·lació d’equipament esportiu.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Les obres del sostre del Fontana Mogort avancen a molt bon ritme i tot apunta que més prompte que tard Alzira tornarà a disposar d’esta instal·lació esportiva. Tot arriba i els compromisos els complim, i és per això que la nostra ciutat tornarà a tindre un pavelló municipal a l’alçada de l’esport alzireny”.