Bones impressions dels fitxatges de l’Alzira FS en el primer partit de pretemporada

0
115
La nova plantilla del Family Cash Alzira per a la temporada 2022-23

Els espectadors assistents al primer partit de pretemporada en el que l’Alzira FS s’ha enfrontat al Picassent FS (2ª B) s’han emportat una bona impressió del nou projecte de Braulio Correal per a la temporada 2022-23, quarta en la categoria de plata del conjunt local. L’encontre ha finalitzat amb la victòria dels alzirenys per 4-2. Al descans ja guanyaven per 3 gols a 0.

A més han agradat els nous fitxatges, tot i ser el primer encontre que disputen junt els nous companys, així el pivot brasiler, Gustavo, ha sorprés gratament amb les seues descàrregues i assistències i en un parell de delicatessen davant la defensa i porter visitant que han arrancat els aplausos del públic assistent al Palau. Sens dubte un jugador diferent, capacitat per alçar els espectadors dels seus seients, que pot ser diferencial si aconseguix adaptar-se als conceptes i al joc col.lectiu dels alzirenys.

Però el primer en ser aplaudit ha estat l’ala-pivot gadità, Carlitos, que en el minut 6 feis al primer gol de la pretemporada amb un xut dur i sec des de fora de l’àrea. Un jugador amb notable qualitat que aportarà tota la seua experiència en la 1ª Divisió. No s’ha quedat enrere el jove «cierre» de Cullera Joan Miquel, que ha destacat pel seu bon toc de pilota i velocitat a més d’anotar el quart gol local en el minut 23. No ha jugat el quart fitxatge, Álex Naanjo, jove cedit pel Noia en estar amb la selecció nacional.

Peiró anotà el segon gol del Family al minut 8 i el juvenil Palacín el tercer en el minut 17. El Picassent reatllà diferències en el segon temps mitjançant l’alzireny Alvarito i a les acaballes amb un rebot que sorprengué a Maseres.

Al tènic alzireny li ha agradat «el joc associatiu i vistós» sobre tot de la primera part, encontre que ha servit per «engranar tots els conceptes assajats durant els entrenaments».