Alzira neteja el canal de les Basses davant les pluges de la tardor

0
333

Davant els possibles episodis de fortes pluges que comunament pateix la ciutat d’Alzira a l’entrada de la tardor, la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques ha iniciat els treballs de neteja de les zones urbanes situades a l’inici del canal de les Bases.

Estes tasques de neteja i condicionament han estat realitzades per l’empresa Aigües de València i han consistit en el desbrossament i neteja integral de les séquies que connecten el camí de Pescadors amb el canal de les Bases.

Les mateixes actuacions també s’han realitzat a l’inici del mateix canal i a la zona de canalització situada baix de la rodona del carrer Gandia amb la CV 50.

El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha destacat “La importància d’estos treballs amb previsió del que ens espera de cara a l’inici de la tardor. Segons els meteoròlegs enguany ens espera un final d’estiu i una tardor complicada pel que fa als fenòmens meteorològics provocats per les altes temperatures que estem patint este estiu, conseqüència del canvi climàtic”.