Extingit l’incendi a les rodalies de San Cristóbal d’Alberic

0
1330

Els bombers del parc d’Alzira controlaren anit, cap a les 23:45 hores un xicotet incendi produït en una zona muntanyosa situada a les rodalies de les urbanitzacions San Cristóbal i els Rosals al terme d’Alberic. Fnalment els bombers aconseguire extingir-lo al voltant de les 00:30h d’esta matinada, segons l’alcalde d’Alberic Toño Carratalá.

Segons un testic de la urbanització l’origen del foc ha estat en un castellet de focs d’artifici disparat per alguns residents que celebraven una festa.

Ràpidament s’han personat agents de la Policia Local d’Alberic i dos dotacions de bombers del parc d’Alzira. La ubicació en la zona d’una gran finca de cítrics ha ajudat a que el foc no amenaçara els prop de 300 xalets d’estes urbanitzacions de la Ribera Alta.