El Club Vòlei Alzira estrenarà a setembre la nova pista de Venècia

0
228

 

La nova pista de vòlei al Camp d’Esports Venècia està totalment finalitzada i llesta per al seu ús. El regidor d’Esports, Fernando Pascual junt amb el tècnic del departament han fet entrega d’esta instal·lació al club alzireny. A l’acte han assistit membres de la junta direnèciaectiva del club amb el seu president al capdavant, Manuel Palmar.

 

La pista ha estat dissenyada i realitzada segons el que indica la Federació de Vòlei, tant per a l’àmbit nacional com internacional. Els materials utilitzats estan a l’avantguarda de les pistes esportives d’estes característiques.

 

Al mes de setembre es començarà a emprar esta nova instal·lació per part del club coincidint amb l’inici de la temporada.

 

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que «És una alegria poder fer entrega d’una nova instal·lació a un club esportiu per a la pràctica de la seua disciplina. La nova pista de vòlei de Venècia ja és una realitat i els nostres esportistes van a poder gaudir d’ella en setembre”. L’edil ha afegit que “Espere que el Club de Vòlei Alzira senta esta pista com a seua i puga millorar la carrera esportiva de la seua escola i els seus equips”.