Uns 14 passatgers patixen cremades al baixar del tren que circulava prop de l’incendi de Begís

0
756

Almenys 14 persones han resultat ferides a Caudiel aquest dimarts a causa d’un incident en un tren que circulava per la zona pròxima a l’incendi de Begís. Segons ha confirmat la Conselleria de Sanitat en un comunicat, tres d’aquestes persones estan en estat greu per cremades i han sigut traslladades a diferents hospitals.

Una persona ha sigut traslladada en helicòpter a l’Hospital La Fe de València, un altre en una ambulància de la SAMU també a La Fe i una altra a l’Hospital Clínic de València. També hi ha una persona amb cremades menys greus que ha sigut traslladada a l’Hospital de Sagunt.

A més, segons el departament que dirigeix Miguel Mínguez, hi ha entre huit i deu persones ferides lleus que han sigut traslladades a l’hospital de campanya que s’ha establit a Xèrica.

Tal com mostren les primeres imatges, gravades per usuaris que estaven al voltant, en arribar el tren a una zona pròxima a l’incendi que s’ha declarat a Begís, els viatgers han entrat en pànic i alguns han eixit.

Des de la Creu Roja han informat a través de les xarxes que també atenen les primeres persones que han arribat a l’estació de Caudiel.

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha dit a través del seu compte personal que Renfe està col·laborant amb Protecció Civil per atendre aquells viatgers que ho necessiten.

À PUNT