L’Alzira FS arranca hui la pretemporada amb el primer entrene al Palau

0
152
Calendari dels partits de pretemporada de l’Alzira FS

L’Alzira FS arranca esta vesprada, a partir de les 19 h, la pretemporada amb el primer entrenament al Palau Municipal d’Esports. Els de Braulio Correal afronten la quarta temporada en la categoria de plata de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) amb el repte d’igualar o superar l’anterior en la que es classificaren en quarta posició i disputaren el play off d’ascens a Primera que van perdre amb tots els honor davant l’UMA Antequera.

I ho fa amb quatre noves cares que reforçaran l’equip que han deixat jugadors de la talla de Rafa Ara, José Carlos Iñigo i Cristian.

Este cap de setmana ha aterrat a València procedent de la populosa ciutat brasilera de Sao Paulo, Gustavo, un jove pívot que acaba de complir els 20 anys. També faran el primer entrenament a les ordres de Braulio Correal; Joan Miquel, que va jugar la pasada temporada de «cierre» en el Mengíbar procedent del Levante. Carlitos, un veterà ala-pívot zurdo que ha destacat per la seua faceta golejadora en el Jaén FS de la 1ª Divisió. I a més arriba a la capital de la Ribera cedit pel conjunt gallec del Noia, Álex Naranjo, un ala molt ofensiu que milità la pasada temporada en el Calvià FS.

El primer assaig serà dissabte que ve, en el Palau, enfront del Picassent de 2a Divisió B. Set dies més tard, en el mateix escenari, els de Correal s’enfrontaran a Bisontes de Castelló, una visita que tornaran el 10 de setembre amb què tancaran la pretemporada. Abans, el conjunt alzireny jugarà davant dos equips de Primera: el 30, en Valdepeñas contra Vinya Albali i el 3, en el Palau, davant el Jimbee Cartagena en el Trofeu Beteta.

En total, 18 sessions de treball i cinc amistosos per a posar rumb a una temporada 22-23 il·lusionant que arrancarà el 17 de setembre amb la visita del Leganés. En la jornada 2, els riberencs viatjaran fins a Galícia per a enfrontar-se a Burela (Lugo),un dels descendits. Ja a l’octubre, el Family rebrà al filial blaugrana i, en la jornada quatre, visitarà al Full Energia Saragossa.

https://www.lnfs.es/competicion/segunda/2023/calendario/1