Alzira inicia els treballs de poda als centres escolars

0
78

 

Aprofitant les vacances d’estiu als centres educatius, la regidoria de Serveis Urbans ha començat la poda d’arbres als col·legis i escoletes infantils municipals per a deixar tot a punt de cara a l’inici del nou curs.

La majoria d’arbres que estan podant-se són moreres que aporten una ombra excel·lent i admet podes de formació i de manteniment. Les podes de formació s’apliquen als primers anys de vida i una vegada format s’aplica la poda de manteniment. S’eliminen les rames en mal estat, les que molesten per estètica o aquelles que perjudiquen o tinguen perill de trencar-se. En el cas de les moreres es practica una poda anual.

També s’han elaborat informes tècnics per comprovar la situació dels arbres vells als centres escolars, on s’han talat aquells que presentaven perill de caiguda i que podien ocasionar desperfectes.

El regidor de Serveis Urbans ha manifestat que “Com tots els estius, des del departament de Serveis Urbans, s’ha procedit a realitzar els treballs de manteniment, poda i tala dels arbres de tots els col·legis i escoletes infantils de la nostra ciutat. Amb l’arribada del nou curs els xiquets i xiquets d’Alzira tindran els seus patis de joc totalment llestos per poder gaudir-los a partir del pròxim mes de setembre”.