Les màximes baixaran 8º a Alzira i a l’interior de la Ribera de dimarts a dimecres

0
570
Mapa de previsions per als primers dies de la setmana. Imatge: À Punt

El descens tèrmic anunciat per AEMET per a esta setmana començarà el pròxim dimecres, així a Alzira mentre demà dimarts els termòmetres pujaran fins els 38º, baixaran el dimecres a una màxima de 30º i una mínima de 19º, temperatures que fa setmanes no es registraven per a l’interior de la Ribera. I, segons les previsions continuarà, al menys fins el pròxim cap de setmana.

Hui dilluns a la costa, les temperatures fregaran els 32 ºC o 34 ºC, mentre que a l’interior estaran entre 35 ºC i 39 ºC. Ambient més fresc a l’interior nord. Dia de sol, amb més humitat i núvols baixos al litoral central i nord. De vesprada creixeran núvols a les muntanyes del nord, que podrien deixar alguna gota.

Dimarts les temperatures pujaran perquè pareix que les brises seran menys efectives i a l’interior podria bufar vent de ponent. Això sí, de cara a dimecres sí que pareix que hi haurà un canvi més contundent en l’oratge, amb vent marcat de component marítim, núvols d’estancament al litoral i situació marítima alterada. Amb açò notarem una baixada important dels termòmetres, amb màximes que sembla que no superaran els 35 ºC enlloc i es mantindrà fins a mitjan setmana, amb un ambient més fresc i humit en general.

À Punt / Riberaexpress