Alzira instal.la oliveres centenàries a la plaça de la Generalitat

0
160

 

La regidoria de Serveis Urbans està millorant l’entorn paisatgístic de la plaça de la Generalitat amb la col·locació d’oliveres ornamentals

 

L’olivera és l’arbre mediterrani més emblemàtic i reconegut. Es tracta d’una varietat extremadament resistent tant al fred com a les malalties, molt rústica i capaç de viure molts anys. Procedeix de la família oleaceae i és de fulla perenne. Estes característiques fan que siguen adequades per a la climatologia de la ciutat.

 

S’han instal·lat a grans jardineres i són centenàries. El seu tronc gruixut i arrugat és una de les seues característiques decoratives més destacades a més del seu fullatge verd clar i allargat.

 

El regidor de Serveis Urbans ha destacat que “Es continua engalanant  l’entorn de les places i parcs de la nostra ciutat. En esta ocasió la intervenció ha estat a la plaça de la Generalitat, una de les places més grans que té Alzira i que amb la col·locació d’estes oliveres es millora este espai per a les persones al mateix temps que aconseguim una ciutat més verda ampliant el pla d’arbratge municipal”.