Assistents al Medusa de Cullera denuncien que part de l’escenari va caure abans de l’accident mortal

0
1382

Assistents al Medusa Festival de Cullera han denunciat en les xarxes socials que durant l’actuació del DJ Steve Aoki, programada a partir de les 20:30 hores i que va acabar abans de les 22:00 hores, part de l’escenari va caure, segons recull la web d’À Punt.

Els vídeos publicats mostren com elements de la màscara que fa de remat de l’escenari principal cauen sense provocar cap dany personal.

L’equip de l’Oratge d’À Punt Mèdia ha pogut comprovar amb dades de l’estació d’Avamet de Sant Antoni, la més propera al lloc dels fets, que es va produir un xicotet esclafit sec quan es va despendre part de l’escenari central.

Els investigadors de la Guàrdia Civil hauran d’inspeccionar, segons recull el diari Levante-EMV, de manera minuciosa les estructures afectades per la caiguda (part de l’escenari principal i part del muntatge de l’entrada al recinte) i prendre declaració als nombrosos testimonis que afirmen que part d’aqueixos muntatges portaven minuts tentinejant-se amb el vent, fins que finalment van eixir acomiadats i van anar a caure sobre el públic, tal com s’aprecia en els nombrosos vídeos gravats i difosos aquesta matinada a través de Twitter i d’Instagram per molts dels assistents al Medusa 2022.