L’Alzira FS debutarà el 17 de setembre al Palau davant el Leganés

0
82

La Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) arrancarà al Palau Municipal d’Esports el pròxim 17 de setembre en l’encontre que enfrontara a l’Alzira FS contra el Leganés.

Els alumnes de Braulio Correal faran el primer desplaçament el 24 de setembre al municipi de Burela, localitat de 9.500 habitants de la costa de Lugo, un equip que acaba de pujar a la categoria de plata.

El viatge més llarg el farà el Family Cash Alzira el 25 de març de l’any pròxim a Las Palmas on s’enfrontarà al Gran Canaria. La lliga culminarà, també al Palau, el 13 de maig contra l’África Ceutí i l’últim desplaçament està previst en el calendari a Sevilla el 6 de maig on es medirà al Betis B.

Esta lliga conta definitivament amb 16 equips, després que l’equip madrileny d’El Valle sustituïsca a l’Imperial de Múrcia que, recentment, havia renunciat a l’ascens. La renuncia realitzada`pel conjunt murcià a primers d’este mes d’agost ha provocat l’endarreriment del calendari de competició per part de la Federació Nacional.

El conjunt alzireny iniciarà els entrenaments el pròxim dimarts per la vesprada i disputarà el primer partit de pretemporada el pròxim dissabte dia 20 al Palau d’Esports contra el Picassent FS, equip de la 2ª B.