Els carrers d’un cèntric barri d’Alzira estigueren anit a fosques

0
1619
Creuament d’Hort dels Frares amb Reis Catòlics

Al voltant de les 10 d’anit els carrers d’un cèntric barri d’Alzira es trobaven totalment a fosques; es tractava de la zona que envolta a la parròquia i la plaça de Sant Joan, des del carrer Piletes, fins el tram peatonal d’Hort dels Frares i una part de Reis Catòlics fins l’encreuament amb Pérez Galdós.

Este mitjà de comunicació avisà a l’Ajuntament però, a hores d’ara, l’àrea municipal corresponent no ens ha comunicat els motius de l’apagament de l’enllumenat públic que a primera hora d’este matí sí que estava encés.

Els vianants que passaven a eixa hora intentaven enllumenar el recorregut amb els seus mòbil. Pel que fa al tram d’Hort dels Frares els aparadors corregien en part l’ausència de llum pública al carrer.