Alzira arribarà este divendres a 41º i a la comarca es fregaran els 44º

0
3118

Situació de calor molt forta a partir de divendres, per l’arribada d’una massa d’aire molt càlid i per l’entrada de vent fluix de ponent a l’interior. S’esperen màximes de 40 °C a 44 °C a les comarques centrals, mentre que a la resta de l’interior estaran entre 37 °C i 39 °C.

A la costa també s’arribarà a 35 °C i se superaran a la Safor. Dia de sol, amb alguns núvols alts de vesprada i núvols d’evolució en zones de muntanya del nord, que difícilment deixaran precipitació. El vent de sud i sud-est s’intensificarà a partir de migdia al litoral, amb notable alteració marítima.

Alzira registrarà este divendres una màxima de 41º 

El dissabte les temperatures encara pujaran més a les comarques del sud i al litoral de Castelló. Nova jornada de calor sufocant, amb valors superiors a 40 °C a l’interior central i sud. A la costa, les temperatures estaran entre 37 °C i 39 °C. Matí de sol i vesprada amb l’arribada de núvols que taparan el cel. Són probables alguns ruixats i tronades a l’interior, especialment a l’interior de Castelló i àrea de la Vall de Cofrents-Aiora i l’Alt Vinalopó. Atenció, perquè algunes d’aquestes tronades seran seques, ja que pràcticament no deixaran aigua. El vent bufarà de llebeig al sud i de ponent a la resta.

Diumenge tindrem més sol durant el matí i de vesprada creixeran núvols a l’interior i zones del prelitoral, que deixaran ruixats aïllats. A la costa bufaran les brises, moderades de vesprada, mentre que a l’interior es mantindrà el ponent. Les temperatures començaran a baixar, però encara se superaran els 40 °C a les comarques centrals.