Un home d’Alginet mata a ganivetades a la parella del nebot i es suïcida

0
1942

La Guàrdia Civil investiga el crim, ocorregut a primera hora del matí, com un presumpte homicidi

Un home se suïcida després de matar una dona a Alginet / Guàrdia Civil

Un home de 64 anys ha assassinat presumptament a ganivetades la parella del nebot, una dona de 33 anys. El crim, que la Guàrdia Civil investiga com un possible homicidi, ha tingut lloc aquest dimecres entre les 7:30 i les 8:00 hores. El cos armat ha confirmat la mort violenta de la xica, que ha sigut apunyalada. El suposat agressor s’ha suïcidat després dels fets en llançar-se a la via pública des d’una finestra. Ha perdut la vida en l’acte a conseqüència del colp.

A l’espera que s’aclarisquen les circumstàncies d’ambdues morts, ja s’ha descartat que es tracte d’un cas de violència de gènere perquè les víctimes no mantenien cap relació sentimental, segons la Benemèrita. Fonts municipals assenyalen a À Punt que la xica morta és una veïna del poble i que el suposat assassí és l’oncle del nóvio. Els tres convivien a la mateixa casa, però en el moment del crim ell no estava a la vivenda perquè se n’havia anat a treballar.

Segons sembla, l’agressió es va produir en presència de dos xiquets menors, de 8 i 9 anys, que també formaven part del nucli familiar i eren fills de la víctima. El municipi ha proporcionat suport psicològic per als menuts, que a hores d’ara estan amb els avis materns. La Policia Local d’Alginet ha confirmat que no hi havia cap denuncia prèvia per maltractament.

La comissió judicial ha alçat el cadàver i s’ha decretat el secret de les actuacions judicials, mentre que al lloc dels fets els agents arrepleguen proves.

L’Ajuntament d’Alginet ha convocat per a aquest dijous al migdia una concentració silenciosa a les portes del consistori per a condemnar el crim, que qualifiquen de «violència domèstica». El govern local demana a la societat que es consciencie sobre la importància de previndre i erradicar la violència, segons ha difós en un missatge en la xarxa social Facebook.

À Punt