Alzira instal.la una zona de picnic i una pèrgola al Mirador del Xúquer

0
881

L’Ajuntament d’Alzira ha instal.lat estos dies taules i bancs en el mirador del Xúquer on té previst afegir a esta zona de pic

L’Ajuntament pretén incrementar les zones d’ombra al Mirador i a l’Anell Verd

nic una pèrgola.

En la zona més elevada del mirador l’àrea municipal de Medi Ambient ha previst lantar més arbres i ubicar una pèrgola per tal de crea «zones d’ombra i millorar paisagísticament l’Anell Verd que envolta la ciutat.

Una pèrgola, que segons el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres servirà per a «fer esdeveniments, celebracions, encontres i fins i tot cerimònies».

El consistori alzireny va recuperar este espai, d’uns 15.000 m2, situat junt el riu Xúquer i el barranc de la Casella, on s’abocaren animals morts, mobles, ensers i enderrocs, arran la pantanada de l’any 1982, primer amb centenars de camions de terra i posteriorment plantant nombroses carrasques, pins, llidoners i plantes aormàtiques com murta, sàlvia, romer, lavanda i timó entre altres.