El GERA d’Alzira s’estrena rescatant a un home en Tous

0
771
La persona rescatada va patir una caiguda en esta muntanya del terme de Tous

Efectius de Bombers del Grup Especial de Rescat en Altura (GERA) d’Alzira han rescatat hui diumenge a un home que ha resultat ferit en caure en una zona muntanyosa de Tous, segons el Consorci Provincial.

L’accident ha ocorregut este matí davant la caiguda patida per un home en una muntanya del terme de Tous. Un helicòpter del GERA del Consorci Provincial de Bombers, amb seu a Alzira, una unitat de bombers, forestals de la Generalitat i un sargent del parc d’Alzira han intervingut en el rescat.

Es tracta de la primera activitat realitzada pel GERA que es va instal.lar el passat dilluns a l’heliport de Tulell d’Alzira, on va ser traslladada la base existent fins aleshores a Xàtiva.

https://twitter.com/i/status/1556314720872849412