El Ministeri senyalitza el carril bici que connecta l’estació d’Alzira amb l’antiga Vieta

0
469
El carril a les rodalies del Pont de Ferro
Senyals a les rodalies del pont de Xàtiva

El ministeri d’Agricultura ha senyalitzat estos dies, pel que fa al terme d’Alzira, la connexió de l’estació de ferrocarril alzirenya amb la de Tavernes de la Valldigna. Afecta al tram de l’Anell Verd que partint de l’estació discurrix pel passeig en direcció al pont de Ferro, el Malecó, passant pel pont de Xàtiva, on travessa l’antiga carretera CV-41, procedent de Carcaixent, i connecta amb la ruta del colesterol junt a l’Avda de la Ribera. Els senyals arriben fins el camí de la Cova de les Meravelles on el carril bici connecta amb la Via Verda ubicada en la plataforma de l’antic trenet Carcaixent-Dènia, conneguda popularment com la Vieta. El Govern Central ha batejat este tram amb el ramal d’Alzira del Camí Natural de l’Antic Trenet.

A partir d’açí ja es troba senyalitzat, fins a La Barraca d’Aigües, primer i després el Portitxol, per on arriba a la Valldigna i en breu connectarà amb l’estació de Tavernesi posteriorment amb la platja..

A més el ministeri finança, al 50%, la construcció de la passarel.la metàl.lica que creuarà la carretera CV-50 a l’altura de l’antic pas a nivell, entre el pont de l’Estret i el nucli urbà de La Barraca. Infraestructura que podria començar a construir-se a partir del mes de setembre. L’Ajuntament d’Alzira i la Mancomunitat de la Ribera Alta completen el finançament del pressupost d’esta passarel.la per a bicis i vinanats.

Riberaexpress