L’Audiència de València condemna per segona vegada al propietari de la pedrera de Corbera

0
322

L’Audiència Provincial de València ratifica la condemna per desobediència al propietari de la pedrera de Corbera i este continua l’activitat de manera il·lícita.

 

El màxim òrgan judicial provincial condemna per segona vegada a Ximo Magalló (Áridos Romafe sl) per no clausurar la pedrera de Corbera, en sentència n. 429/22

 

El Tribunal ha ratificat la condemna pel delicte de desobediència al propietari de la pedrera de Corbera, Ximo Magalló (Áridos Romafe sl) per no parar l’activitat. També se’l condemna a pagar les costes d’este segon procediment.

 

El fallo de la nova sentència dictada torna a donar la raó a l’Ajuntament de Corbera. Sentència en la que, la secció 3ª de l’Audiència Provincial de València, ratifica la condemna pel delicte de desobediència al propietari de la pedrera de Corbera. Sentència valorada positivament per fons municipals, “La pedrera perd un judici més i la justícia torna a donar la raó a l’Ajuntament de Corbera.

 

La sentència en el seu text qualifica com a “incongruents” els arguments que presentava el propietari de la pedrera en l’apel·lació. També que l’Ajuntament de Corbera “era l’ens local competent per a dictar les resolucions” que determinaven la paralització dels treballs.

24 recursos perduts pel titular de la pedrera

Esta segona sentència que confirma l’anterior sentència n. 12/2022 per la via penal, se suma als més de 24 recursos que l’entitat privada a anat perdent sistemàticament en els tribunals.

Fins el moment, totes les accions s’han declinat a favor de l’Ajuntament de Corbera, però Áridos Romafe sl  no compleix els mandats judicials i continua amb la seua activitat il·lícita.

Este fet ja ha produït multes de 500.000€ imposades per l’Ajuntament de Corbera i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.