Gemma Alós serà la única aspirant socialista a l’alcaldía d’Alzira

0
931

L’actual regidora de Sanitat, Gemma Alós, serà la única candidata a l’alcaldia d’Alzira a les pròximes eleccions municipals davant la retirada d’Adrián Sarriá que contava amb el suport de l’executiva local del PSPV.

Isabel Aguilar, actual secretària local de l’agrupació socialista li comunicà, anit, la decissió de Sarriá davant «la sorpresa» d’Alós amb la que lluitava per ser el nou secretari alzireny i per tant d’encapçalar la candidatura.

Candidatura d’integració

Tot i aixó la regidora del PSOE, periodista de professió de 37 anys, aposta per «una candidatura d’integració» als pròxims comicis municipals. «Tenim que sentar-nos per arribar a un punt d’encontre perquè no podem presentar-mos dividits a les pròxims eleccions» segons ha assegurat Gemma Alós a Riberaexpress.

Alós reitera que no vol «cap guerra, cal acabar amb la divisió del partit i aixó passa per una llista de consens».

La batalla política entre el sector oficial i crític sembla arribar a la recta final i una vegada superat el termini d’elecció del candidat, ara serà la direcció socialista de València la que convoque l’assemblea local, que podria celebrar-se en setembre.

La candidata del PSPV d’Alzira va entrar a la corporació local en les últimes eleccions municipals junt a Isabel Aguilar i Fernando Pascual, que encapçalen el sector oficial. Segons Alós «l’experiència en la corporació ha sigut molt enriquidora i la responsabilitat enorme, pensava que la meua regidoria anava a ser tranquileta però la pandèmia provocà que fora tot el contrari». I afegix «desde fora una institució com l’ajuntament es veu de forma molt distinta a quan et trobes dins en llocs de responsabilitat».