Aguilar (PSPV): «Renunciaré a seguir de regidora i secretària del PSPV d’Alzira»

0
590

L’actual secretària local del PSPV i regidora de Turisme i Patrimoni d’Alzira, Isabel Aguilar, renuncia a seguir ocupant els dos càrrecs en la pròxima legislatura.

«Jo he provocat la renuncia d’Adrián Sarrià a ser candidat perquè s’havia fet un clavill enorme en el partit», ha manifestat Aguilar a Riberaexpress, tot i declarar-se una ferma partidària de les primàries. Però ha preferit «fer un sacrifici en pro del partit malgrat la seua joventut».

La dirigent socialista alzirenya assegura que ni ella ni Sarriá formaran part de la candidatura de Gemma Alós ni negociaran la llista a les municipals encara que «donanerm suport a la seua candidatura a l’alcaldia d’Alzira».

Decissió reflexionada

Aguilar insistix en voler «un partit pacificat» i en qué la seua decissió «obeix a raons polítiques a més d’estar molt pensada i reflexionada durant els últims mesos».

Seguirà de militant, després de quasi 8 anys, amb càrrecs orgànics i institucionals; «posaré a disposició del partit la meua experiència, però necessite un descans», ha culminat l’actual dirigent del PSPV d’Alzira, Isabel Aguilar.