Mor un corredor de 52 anys en la Volta a Peu de Llaurí

0
5790

El participant de la carrera celebrada el passat divendres tenia 52 anys i es va desmaiar durant el recorregut

Un home ha mort mentre participava en la Volta a Peu de Llaurí  segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Els fets van ocòrrer el passat durant la celebració de la carrera.

L’home, de 52 anys, va ser traslladat a l’Hospital de la Ribera després de desmaiar-se mentre recorria el quilòmetre 3,5 dels 8 km que conformen la carrera. Allí se li van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar, però finalment va morir en el centre hospitalari.

L’Associació Esportiva Cultural Circuit Ribera de Xúquer, entitat organitzadora de la volta a peu de Llaurí, ha compartit en les xarxes socials un comunicat per a traslladar les seues condolences per la mort del corredor.

À Punt