Pedro Martinez d’Alzira guanya la final de dobles de Kitzbühel junt l’italià Sonego

0
662

El tennista d’Alzira Pedro Martinez, i l’italià Lorenzo Sonego, han guanyat hui la final del torneig ATP 250 de Kitzbühel (Austria) per 5-7, 6-4 i 10-8 en dos hores i tres minuts al jugador neozelandés Michael Venus, i al tennista alemany Tim Puetz.

La parella derrotada va aconseguir fer fallida 2 vegades el servei als seus oponents, mentre que els guanyadors també ho van fer en 2 ocasions. A més, Martinez i Sonego van aconseguir un 87% d’efectivitat en el primer servei, van cometre una doble falta i es van fer amb el 63% dels punts al servei, mentre que els seus contrincants van obtindre un 75% d’efectivitat, van cometre 5 dobles faltes i van aconseguir guanyar el 62% dels punts al servei.

El torneig ATP Kitzbuhel es disputa a terres austríaques sobre terra batuda exterior i en ell participen un total de 16 parelles.