Arranca la setena edició de l’Espai d’Art a Sant Blai de Carcaixent

0
186

Un any més, l’Associació Cultural i de Festes de la Urbanització Sant Blai de Carcaixent organitza l’exposició d’intervencions a l’aire lliure USB ESPAI D’ART, una mostra consistent en instal·lacions creatives efímeres en espais públics i zones comunes a l’aire lliure de la urbanització. Amb esta ja seran set les edicions organitzades per l’Associació.

Enguany es podrà gaudir de les propostes de tres artistes amb caràcter ben diferent. La primera d’elles és «Obsolets», de Rafael Alguer, una estructura que combina el metall i la rajola. La segona seleccionada és «Lleure amb bici de Sant Blai al Cel», de Salva Garrigues en col·laboració amb l’empresa Rinoxa, i consistent en una planxa de ferro perforada que esdevé doble estructura. Finalment trobem «Naturaleza en estado puro», de les artistes plàstiques d’art urbà Lezzart i Carmen Batet. Els tres treballs artístics estan dotats amb una total de 500€.

La inauguració tindrà lloc divendres, 29 de juliol a les 20h en els jardins del restaurant de la urbanització, des d’on es farà un recorregut per conèixer les diferents intervencions explicades de la mà de cada artista.

 

La inauguració serà el divendres 29 de juliol, a les 20:00h

Pasqual Boqueta, regidor de Cultura, es mostra agraït amb l’Associació per continuar amb aquesta iniciativa ja que permet “apropar l’art a tota la ciutadania” i convida a totes i tots a visitar l’exposició.