El Perelló convoca la Mostra de Teatre per fomentar les arts escèniques

0
35

 

El Perelló convoca la seua Mostra de Teatre per a fomentaPr el desenvolupament de les arts escèniques entre grups amateur

 

L’Ajuntament del Perelló ha convocat la Mostra de Teatre del Perelló, que se celebrarà durant els mesos d’octubre i novembre de 2022. Amb ella pretén fomentar el desenvolupament de les arts escèniques entre grups de teatre no professionals, en col·laboració amb la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana i els grups teatrals de les comissions falleres del municipi.

 

Fins al 10 de setembre, les companyies amateurs poden inscriure’s en aquesta convocatòria per a participar en la Mostra de Teatre que es durà a terme en el Centre Cultural. El certamen inclourà un màxim de 4 companyies, de la qual, almenys dues, hauran d’estar federades en la Comunitat Valenciana. Si s’inscrigueren més de quatre companyies, l’Ajuntament seleccionarà les quatre participants i dos suplents.

 

Cada companyia haurà de presentar una única obra d’entre 60 i 120 minuts de duració, en valencià o en castellà. Les representacions teatrals que participen en la Mostra es realitzaran els dies 23 i 30 d’octubre i 13 i 27 de novembre. L’acte de clausura del certamen tindrà lloc l’11 de desembre en una gala en la qual, a més del lliurament de premis, es representarà l’obra d’una companyia o artista convidada.

 

Els premis es decidiran per part d’un jurat format per tres persones vinculades al món de les arts escèniques.

 

L’Ajuntament del Perelló atorgarà una subvenció econòmica de 700 euros a cadascun dels grups participants i aquells que formen part de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana rebran una ajuda addicional de 300 euros.

 

A més, la companyia guanyadora del Premi ‘El Perelló a escena’ a la millor obra rebrà una dotació econòmica de 600 euros. D’altra banda, també s’entregarà un Premi del públic a l’obra que obtinga més puntuació dels espectadors i altres premis addicionals a Millor Actriu, Millor Actor, Millor Actriu de Repartiment, Millor Actor de Repartiment i Millor Direcció