Mireia Pérez i Marc Sanchis d’Alzira campions dels Jocs Esportius d’Halterofília

0
211

 

  • El passat dia 23 de juliol es va celebrar en el gimnàs Julián Perea d’Alzira la VI edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Trofeu de Sant Bernat.

 

Alzira, 26 de juliol de 2022.- Estos jocs estan compostos per sis edicions celebrades en les principals seus de la Comunitat Valenciana: València, Gandia i Alzira. La Direcció General d’Esport organitza anualment els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana com a campanya de promoció de les activitats esportives en edat escolar.

Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana proposen una adaptació del fenomen competitiu i participatiu que tinga en compte els valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar-se en estes edats. També comprenen trobades esportives que faciliten la pràctica esportiva de persones amb diversitat funcional, en les quals s’adapta l’activitat quan és convenient i es fomenten la participació inclusiva, igualitària i educativa.

El club Halterofília Alzira va complir amb la finalitat d’estos jocs , ja que la seua participació  va ser la que va tindre el major nombre de competidors  compresos entre les edats de 9 a 17 anys.

 

Mireia Pérez Calatayud i Marc Sanchís Granero es van proclamar CAMPIONS en la categoria aleví femenina i masculina.

 

La medalla de plata en la mateixa categoria va ser per al també alzireny  Alex Ramiro Carpi, que el passat 2021 en va ser el vencedor.

 

La resta d’halterofilistes de la categoria aleví van ser Adriana Boluda, Paula Andujar, Adrián Castillo, Diego Quesada Soria, Javier Zalvez i Adriana Boluda Peris.

 

En la categoria infantil femenina, Thiara Giselle Zaldivar va realitzar una magnífica competició amb sis alçaments vàlids i va obtindre la medalla de plata. Nuria Torres va obtindre la cinquena posició.

 

En la categoria infantil masculina, Juan Moreno Ruano, Izan Pérez Calatayud i Alvaro Chordá van quedar en sisé, nové i desé lloc, respectivament.

 

En la categoria cadet masculina, Ruben Órtiz, Héctor Soto, Carles Malonda i Alex Fabian van obtindre el cinqué, sisé, seté i desé lloc.

 

En el lliurament de trofeus va estar el regidor de Cultura d’Alzira, Alfred Aranda, que va entregar les samarretes amb els lemes «Quin pes m’has llevat de damunt» i «El valencià dona molt de joc»,  que formen part de la campanya «El valencià en moviment».

 

Els entrenadors Jesús Ballesteros, Héctor Lapo, Antonio Gordó Martinez i la presidenta del club, Mónica Carrió Esteban, van rebre un reconeixement per part dels pares i les mares dels halterofilistes.

 

Club Halterofília Alzira