Les màximes baixaran a Alzira dels 39º de hui als 32º de dimarts

0
731

 

Hui diumenge

Les temperatures màximes començaran a baixar a partir de dimarts

s’espera el dia més càlid de tota la setmana i, en moltes zones, el més càlid des que va començar l’estiu. De matí poden aparéixer, un dia més, alguns núvols baixos al litoral. Al llarg del matí s’esvairan i el cel quedarà pràcticament ras. Al litoral bufaran les brises, tot i que en punts de les comarques centrals bufarà el vent de llebeig o de ponent i això dispararà els termòmetres per damunt de 40 °C en diverses comarques. Localment, es podria arribar a 43 o 44 °C allà on més puge el mercuri. En el cas de la nostra comarca hui el mercuri arribarà als 39º a Alzira on baixarà fins els 32º el pròxim dimarts. En altres localitats més interiors es superar els 40º este diumenge però en 48 horas baixaran les temperatures màximes entre 7 i 8º.

«Demà dlluns s’espera un dia semblant a diumenge, amb temperatures molt elevades. En algunes comarques encara farà més calor que diumenge. L’ascens es notarà sobretot a les valls del Vinalopó i al Baix Segura. La novetat serà l’augment de la nuvolositat: per una banda, ens arribaran bandes de núvols mitjans i alts, i per una altra, creixeran alguns núvols a l’interior. De vesprada no es descarta algun ruixat o tronada en punts de muntanya del nord.

Dimarts el vent rolarà a llevant o gregal a tot el territori i amb el canvi de vent ens arribarà una massa d’aire un poc més fresca i humida. Per tant, baixaran les temperatures i l’ascens de la humitat ens deixarà una sensació de basca molt acusada. Tindrem alguns núvols de matí en punts del litoral i prelitoral de les comarques centrals.

Dimecres es mantindrà un ambient humit i molt bascós, amb més núvols al litoral.

À PUNT / Riberaexpress