La Casella, Sumacàrcer i La Barraca superen els 40º

0
350

Diumenge sofocant a l’interior de la Ribera amb màximes que han superat lleugerament els 40º a l’estació meteorològica de la Casella, a la de Sumacàrcer i a la instal.lada a La Barraca d’Aigües Vives.

Mot a prop ha estat La Murta (39,4º), Alzira a l’estació de l’Alquenència i a La Pobla Llarga (38º), mentre l’estació ubicada a l’Ajuntament d’Alzira s’ha quedat en 37,4º.

D’altra banda han superat o igualat els 36º a Castelló, Càrcer, Algemesí i Alberic, mentre s’han registrat al voltant de 35º, a Sueca, l’Alcúdia i Guadassuar. El mercuri ha pujar a Carlet fins els 34,3º, mentre les màximes han sigut més suaus a les platges de Cullera i Sueca on s’han quedat al voltant dels 31º.

Este dilluns tornarà a fer xafogor a la Ribera Alta, però a partir de dilluns es suavitzen prou les màximes amb descensos de fins a 8º.