Braulio Correal: «La plantilla de l’Alzira FS està ara més compensada»

0
297
Braulio Correal la principal clau del èxits del Family Cash Alzira

El Family Cash Alzira ha completat ja la plantilla per a la temporada 2022-23 que arrancarà el pròxim 17 de setembre i culminarà a mitjans de maig encara que no s’ha fet el sorteig per a determinar les dades d’enfrontament dels 16 equips de la pròxima lliga, dos menys que l’anterior temporada.

«La plantilla d’esta temporada no és ni millor ni pitjor que l’anterior, ara bé està més compensada» ha assegurat a Riberaexpress el tècnic, Braulio Correal, que no oculta la seua satisfacció davant les noves incorporacions de Joan Miquel, Carlitos, Naranjo i la última del brasiler Gustavao Medeiros.

Correal ha aconseguit esta vegada alló que se li resistia en les temporades precedents, un segon ala zurdo que competisca am Gon Castejón per a ixa posició. Es tracta de Carlitos ala-pívot procedent del Jaén FS de la 1ª divisió, sens dubte la nova estrela del Palau per la seua capacitat golejadora que intentarà fer oblidar a Rafa Ara, una tasca ben difícil.

El jugador de Cullera, Joan Miquel, procedent del Mengíbar, que juga de «cierre», és el sustitut natural de José Carlos que ara es dedicarà a entrenar al filial. Naranjo, cedit pel Noia, és altra jove incorporació, un internacional sub 21 molt ofensiu. I el últim fitxatge ha estat la del joveníssim brasiler Gustavao Medeiros, que farà 20 anys en agost, un diamant en brut que Correal pretén pulir «amb paciència per aconseguir la seua adaptació» d’1,82 metres d’alçada i corpulent, característiques ideals per a jugar d’esquenes i facilitar el joc d’atac.

Son quatre altes que davant les tres baixes de Rafa Ara, José Carlos i Cristian, suposa que la plantilla s’eleva a 12 jugadors. Tot i que també entrenaran amb el primer equip Palacín i Maseres jugadors juvenils de segon any de l’equip sub-23.

Pretemporada

L’Alzira FS manté el cos tècnic que encapçala Braulio, amb Manu de, segon tècnic, Paco Matamoros d’entrenador de porters i ajudant tècnic, Fernando com a preprador físic, junt al nutricionista Sergi i el fisioterapeuta Guille. Quico Llorens i Raül Garrido seran els delegats d’equip, José Burgos i Juan Expósito completen l’organigrama clau dels últims èxits.

L’equip iniciarà els entrenes el pròxim 16 d’agost i disputarà el primer encontre de pretemporada el dia 20 al Palau davant el Picassent de la 2ª B. El dia 27 rebrà al Bisontes de Castelló, al que tornarà la visita el dia 10. Dos plats ben forts seran els enfrontaments a dos primeres; el 30 d’agost al Valdepeñas Albali i el 3 de setembre al Jimby Cartagena al Palau per disputar el Trofeu Juan Beteta.