L’actor d’Alzira Álex Gadea canvia l’Alqueria Blanca valenciana per l’edifici madrileny de «La que se avecina»

0
7656
L’actor alzireny Álex Gadea

La passada temporada van acabar amb les maletes a coll, després d’haver sigut víctimes d’una injusta expropiació. Ara, els veïns de Mirador de Montepinar es disposen a iniciar una nova vida en un cèntric edifici, situat al carrer Contuberni 49, on conviuran amb nous veïns, se sorprendran amb les decisions d’una presidenta que dirigeix amb mà ferma la comunitat i viuran tota sort d’aventures i desventures amb el particular sentit de l’humor que els caracteritza. Tot això serà en la 13a temporada de ‘La que se avecina’, que actualment s’està gravant a Madrid.

Jordi Sánchez, Nathalie Seseña, Pablo Chiapella, Carlos Areces, Luis Merlo, Fernando Tejero, Miren *Ibarguren, Loles León, Petra Martínez, Eva Isanta, Nacho Guerreros, Ricardo Arroyo i Macarena Gómez conformen l’elenc del 13é lliurament de la sèrie, al qual s’han incorporat deu actors: Laura Gómez Lacueva (‘El Poble’), Félix Gómez (‘Carlos, rei emperador’), Carlos *Chamarro (‘*Gym Tony’), Mamen García (‘Senyores del (h)AMPA’), Margarita Asquerino (‘Entrevías’), Inma Pérez Quirós (‘Preferiblement, persones baixetes’), Álex Gadea (‘El secret de Puente Viejo’), Elizabeth *Larena (‘Explica’m com va passar’), Jaime Riba i Álex Delacroix.

Álex Gadea deixà en juny l’Alqueria Blanca valenciana per traslladar-se a Madrid a gravar els seues primers capítols de l’exitosa sèries «La que se avecina».

Aquesta famosa sèrie és una creació original d’Alberto i Laura Caballero i Daniel Deorador, està dirigida per Laura Caballero i compta amb Alberto Caballero, Dani *Deorador i Araceli Álvarez de Sotomayor al capdavant dels seus guions.

La 13a temporada de ‘La qual s’aveïna’, produïda per *Mediaset España en col·laboració amb Contuberni Films i distribuïda per Mediterrani Mediaset España Group, s’estrenarà en exclusiva en *Prime Vídeo abans de la seua emissió en obert en Mediaset España.

Telecinco / Riberaexpress