Alzira posa a la venda les entrades per al concert del 9 d’Octubre

0
858

A la venda entrades per al Concert amb motiu del 9 d’Octubre

  • La Fúmiga repetix al concert del 8 d’Octubre
  • També podrem gaudir de Maluks, Smoking Souls i Ones
  • Torna el format sense aforament

 

Hui s’han posat a la venda les entrades per al concert amb motiu del 9 d’Octubre, una cita ineludible a la ciutat d’Alzira de la música en valencià, que enguany tindrà com a plat fort l’actuació dels alzirenys La Fúmiga.

 

Els concert serà  el pròxim 8 d’octubre a les 21.30, al recinte firal i des de hui es poden comprar les entrades a www.notikumi.com com a la taquilla del Gran Teatre, en juliol, dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores i en agost, dimarts de 19.30 a 21 hores.

El preu de les entrades anticipades és 8 euros i 10 euros el mateix dia del concert en taquilla.

 

Com sempre, el concert se celebrarà la nit del 8 d’octubre al recinte firal i La Fúmiga repetirà en esta ocasió acompanyats per diversos grups valencians. Els alzirenys, compartixen cartell amb els pegolins Smoking Souls, una de les bandes amb èxits des que al 2017 aconseguira ser la banda valenciana en fer més concerts.

 

També estarà a l’escenari la frescor de Malucs, tres valencianes i una manxega residents a Benimaclet . La formació arriba a Alzira després d’assolir el premi al millor disc de mestissatge als Premis Ovidi a la música en valencià pel seu disc Som i vibrem.

Primer disc d’Ones

El cartell del pròxim dia 8 d’octubre es tanca amb Ones, una formació indie que com, ells mateixa es definixen, són una família de sis persones, provinents de diverses comarques valencianes, entre ells el bateria d’Alzira Frost Moore, a qui ja hem escoltat a Alzira en diversos esdeveniments, com per exemple la crida fallera o a la gala del Centenari del Gran Teatre, el passat mes d’octubre. Ones aterra a Alzira amb el seu primer disc, i amb moltes ganes de sorprendre amb aires indies on la bateria i el violí conviuen.

 

Per primera vegada des de 2019, torna este concert de música en valencià sense limitacions d’aforament, i el recinte podrà acollir fins a 6.000 persones. Com explica el regidor de cultura, Alfred Aranda “En l’any de la Capitalitat Cultural Alzirenya, vos proposem un 9 d’Octubre ple de vida, que té com a protagonista indiscutible a La Fúmiga. Des de la regidoria de Cultura vos convidem a participar en esta festa en la que anem a omplir el recinte firal de música en valencià”.

 

Autorització de menors d’edat

En el cas que el menor tinga menys de 16 anys deurà d’anar acompanyat d’un adult i l’autorització corresponent; i en el cas de menors amb 16 o 17 anys, podran accedir amb només l’autorització corresponent i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/tutora legal. L’autorització estarà disponible online ací, o  a la web de notikumi, es pot demanar abans de les 14 hores del 8 d’octubre per correu electrònic a granteatre@alzira.es o bé a la taquilla del concert el mateix dia de l’actuació a partir de les 20 hores.