«Molta expectació i algo de curiositat» de la Simfònica de la SMAlzira pel concert amb Barón Rojo

0
316

La presidenta de la Societat Musical Alzira, Loreto Petit, ha manifestat hui que al sí de l’entitat hi ha «curiositat i molta expectació» davant el concert conjunt d’sta nit amb el grup de heavy metal i hard rock, Barón Rojo, en el primer concert de les Festes de Sant Bernat 2022.

Les dos bandes interpretaran una quinzena de peces clàssiques del grup encapçalat per Armando de Castro, entre elles «Desertores del rock», «Las flores del mal»  i «Con botass sucias», al Recinte Firal a partir de les 22:30h.

Abans, per la vesprada els músics de Barón Rojo i de la Banda Simfònica les assajaran, tenint en compte sobre tot «la coordinació dels principis i finals de les cançons», manifesta la presidenta a Riberaexpress.

Per rebaixar els decibels de la rockera banda ens asseguren que la bateria «estarà envoltada en metacrilato». Com aventura Loreto Petit «segur que anem a passar-ho bé», en esta primer experiència de la banda Simfònica amb un grup de rock que com Barón Rojo va consolidar, en el seu dia, el heavy metal espanyol amb una vintena d’exitosos discs.