L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, soci d’honor de l’associació PHOENIX

0
220

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va ser nomenat ahir soci d’honor de l’Associació PHOENIX que té com a fí principal el foment de l’art realista, amb activitats culturals, artístiques i lúdiques que ajuden els artistes a mostrar i difondre la seua obra, en un acte celebrat a la Galeria Lorenzo di Médici. L’associació Phoenix considera que Diego es mereix este privilegi dasvant el suport que ha donat a esta l’associació d’artistes des que començà la seua trajectòria.

Així amb la galeria LORENZO DI MÉDICI d’Alzira que regenta el pintor local, Josep Francés, com a centre d’activitats, cursos, masterclass, seminaris i exposicions, l’associació pot oferir tot tipus d’esdeveniments d’art durant l’any, a més de vincular a aquests artistes amb l’amant de l’art que puga participar i ajudar en totes aquestes activitats.